Tilslutning af fjernvarme 

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for – og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Tilslut fjernvarme

Skift til fjernvarme

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når du skifter til fjernvarme.

Tilslut fjernvarme

Nybyggeri

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Storvorde Sejlflod

Kampagne - Storvorde og Sejlflod

Har du endnu ikke tilmeldt dig fjernvarmen?  Bor du i Storvorde eller Sejlflod, kan du stadig nå at få 'her-og-nu'-rabat på fjernvarmen.

Fjernvarme på vej til Gudumholm

Bor du i Gudumholm har du netop nu mulighed for at få et tilbud på fjernvarme.

Stor efterspørgsel på fjernvarme 

Der er for tiden ekstraordinært mange ønsker om at få fjernvarme. Det gør, at der desværre er ventetid på at få et tilbud – men også på at få udført selve grave- og montagearbejdet.

Vi arbejder dog på højtryk for at følge med den store efterspørgsel, så du også kan få fjernvarme hurtigst muligt, hvis du ønsker det.

Derudover har regeringen i deres seneste reformudspil "Danmark kan mere II" lagt op til, at endnu flere danskere skal have mulighed for fjernvarme. Vi er derfor i øjeblikket ved at kigge nærmere på, hvilke områder i Aalborg Kommune, der på sigt kan få fjernvarme. 

 

 

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Har du brug for varmesikring, indtil vi kan etablere fjernvarme i din bolig, kan du leje et midlertidigt varmeanlæg af os. Du skal kun betale et beløb svarende til det årlige faste effektbidrag for fjernvarme.

 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen