Aflevering af jord på genbrugspladsen

Når du afleverer jord på genbrugspladsen, er det vigtigt, at du kun afleverer jord, sand, græstørv, grus og kridt i containeren til jord.

Jorden må ikke indeholde plantesække, plastik og byggeaffald; som fx klinker, fliser, større mark- og natursten. Det er med til at forurene jorden og forhindre genbrug og/eller deponering.

Er du i tvivl om, hvor du skal sortere dit affald? Hold øje med skiltene på genbrugspladsen eller spørg en af vores sorteringsvejledere på pladsen.

Indlevering af jord på genbrugsspladsen

 

Inden dit besøg på vores genbrugspladser:

  • Fastgør dit affald på traileren, så vi undgår affald i vejkanten.
  • Vær tålmodig, for der kan være kø til pladserne.
  • Husk handsker og redskaber til haveaffald. 

 

Nyt fra genbrugspladserne:

  • Affalds- og Genbrugscenter Rørdal er lukket
    Pladsen i Rørdal er fremover lukket for besøg. Aflever i stedet dit haveaffald, jord eller beton/tegl på en af vores øvrige genbrugspladser.
  • Kompost
    Vi har ikke længere kompost på vores genbrugspladser.

Røgfri genbrugsplads

Den 1. juni 2022 indfører Aalborg Kommune røgfri arbejdstid. Det betyder, at der ikke må ryges eller anvendes e-cigaretter de steder, hvor medarbejdere og borgere har adgang – herunder genbrugspladser.

Tiltaget skal sikre et sundere arbejdsmiljø og beskytte både borgere og medarbejdere mod passiv rygning. Derfor skal din cigaret eller e-cigaret fremover slukkes, inden du kommer ind på genbrugspladsen.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen