Portræt

Aalborg Forsyning ansætter ny vand- og spildevandschef

Det er blandt andet den grønne dagsorden og arbejdet med at sikre fremtidens ressourcer, der trækker, når Birthe Dilling Berg fra årsskiftet skifter Frederikshavn Kommune ud med Aalborg Forsyning.

Den 1. januar 2023 begynder Birthe Dilling Berg som ny vand- og spildevandschef i Aalborg Forsyning. Her skal hun stå i spidsen for udviklingen af fremtidens bæredygtige løsninger på vand- og spildevandsområdet, og hun får ansvaret for drift og vedligeholdelse af vand-, spildevands- og renseanlægsaktiviteter. I Aalborg Forsyning bliver hun leder for fire afdelingsledere og cirka 100 medarbejdere.

Birthe Dilling Berg kommer fra et job som centerchef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Hun har 16 års erfaring med teknik og miljøområdet og stor erfaring som leder. Hun er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har desuden en master i offentlig ledelse.

”Jeg kender Aalborg Forsyning som en professionel samarbejdspartner med et godt omdømme, og jeg ser frem til at blive en del af organisationen. Jeg har arbejdet bredt med grøn omstilling, og nu glæder jeg mig til at gå i dybden med den grønne dagsorden og de spændende opgaver med bl.a. at sikre forsyningssikkerheden af rent drikkevand, klimasikring og håndtering af spildevand,” siger Birthe Dilling Berg.

Den helt rigtige til jobbet

I Aalborg Forsyning er teknisk direktør Jesper Høstgaard-Jensen meget glad for, at det er lykkedes at finde en ny chef, som har solid ledelseserfaring og også erfaring med at lede mange forskellige fagligheder. Dertil er hun fagligt stærkt funderet og vant til få samarbejdet til at køre omkring anlægsprojekter.

”Med Birthe får Aalborg Forsyning en leder, som har fokus på tillid og åbenhed i samarbejdet med sine medarbejdere. Vi er overbevist om, at Birthe er den helt rigtige til at løse de store og vigtige opgaver, som vi står overfor, og med sin store ledelseserfaring vil hun uden tvivl bringe os i den rigtige retning,” siger Jesper Høstgaard-Jensen.

Birthe Dilling Berg er født og opvokset i Nordjylland, og de nordjyske rødder trak, så snart hun var færdig med sin uddannelse i Aarhus. I dag bor hun i Strandby med sin mand og deres tre børn på 11, 13 og 17 år.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen