snerydning for din skraldemand

Vigtige vinterbudskaber om affald

Vinteren er kommet, og det er blevet koldt og mørkt derude. Husk at tænke på din skraldemand og dine affaldscontainere, når årstiden skifter. Her har vi samlet fire vigtige vinterbudskaber.

Tænd lys for din skraldemand

Mange af vores skraldebiler triller afsted meget tidligt om morgenen, hvor det stadig er mørkt. Husk at tænde lys for din skraldemand, så han kan finde vej til din container i mørket og passe sit arbejde på en forsvarlig og sikker måde.

Hvis du vil spare på lyset, kan du tilmelde dig vores sms-ordning, så du ved hvornår vi kommer forbi efter affald. Ved manglende belysning kan du stille din container til restaffald i skel senest kl. 6 på tømmedagen.

 

Ryd for blade og sne

I det kolde og mørke vejr er vi ekstra afhængige af gode adgangsforhold op til dine affaldscontainere ved at rydde og salte for sne og is – og fjerne nedfaldne blade, som kan være glatte.

Ved snefald skal der laves en passage gennem den snevold, som sneploven eventuelt har lavet langs vejen foran din ejendom. Du kan også sætte containeren helt frem, så den er lettere at komme til.

Så kan skraldemanden fortsat komme frem til din container på en sikker måde.

 

Lås låget på din skraldespand

På denne tid af året, hvor vinden suser og rusker, kan det være en god idé at låse låget på skraldespanden, så vinden ikke får fat i det og affaldet bliver spredt!

Er låget eller hjulet på din container gået i stykker?

 

Når frosten bider, sidder haveaffaldet fast

Efteråret og vinterens haveaffald er vådt og klistret, når det kommer i containeren til haveaffald. Når du stiller containeren til tømning, er nattefrosten måske sat ind. Det får vandet i haveaffaldet til at fryse og affaldet til at sætte sig fast i containeren. Derfor er din container med haveaffald måske ikke helt tom efter tømning.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen