Stemningsbillede

Affalds- og Genbrugscenter Rørdal

Vi stopper for modtagelse af lettere forurenet jord og vejjord samt haveaffald fra den 19. august 2021.

Vores deponi har nået sin maksimale, godkendte kapacitet for lettere forurenet jord og vejjord. Derfor er det ikke længere muligt at aflevere lettere forurenet jord og vejjord samt haveaffald. Nedenfor kan du læse, hvordan du fremover skal bortskaffe dit affald.

Lettere forurenet jord og vejjord

Vi modtager ikke længere lettere forurenet jord og vejjord på Affalds- og Genbrugscenter Rørdal. Du kan i stedet aflevere det til andre modtageanlæg og genanvendelsesprojekter for jord i og udenfor Aalborg Kommune.

Ren jord

Vi modtager indtil videre fortsat ren jord på Affalds- og Genbrugscenter Rørdal. For vejjord skal der foreligge analyser, som dokumenterer, at vejjorden er ren.

Haveaffald

Vi modtager ikke længere haveaffald på Affalds- og Genbrugscenter Rørdal. Du kan i stedet aflevere det til andre modtageanlæg fx Reno-Nord, Halsvej 70, Rærup, 9310 Vodskov.

Affald fra husstande og mindre virksomheder

Affalds- og Genbrugscenter Rørdal er lukket for modtagelse af affald fra husstande og mindre virksomheder. Det betyder, at der er lukket for modtagelse af haveaffald, beton/tegl og jord. Alle husstande og mindre virksomheder kan i stedet benytte vores genbrugspladser.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen