Aalborg Forsyning får stor ros for deres service af Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus i Aalborg valgte Aalborg Forsynings bygas, da bryggeriet skulle udvides med destilleri. Opgaven blev løst af gasafsnittet, som har fået stor ros af bryghuset for sin service og vejledning.

Søgaards Bryghus løb ind i udfordringer, da de skulle udvide med et destilleri. Den eldrevne dampgenerator var for lille, og der var ikke strøm nok i nærheden til en større. Løsningen blev bygassen, som var mere omkostningseffektiv.

Chefbrygger i Søgaards Bryghus Martin Rantzau peger på, at gratis etablering af stikledningen især er med til at gøre bygassen attraktiv til erhvervsformål i Aalborg.

Høj service fra start til slutEn anden ting, som Martin Rantzau satte stor pris på, var vejledningen fra Aalborg Forsyning. Han fortæller: "De var i ekstrem grad servicemindede. Det var næsten uhyggeligt. Allerede under arbejdet med kravspecifikationen havde vi forsyningen med ind over, så vi fik det rigtige udstyr til bygas."

Tilfredshed med vejledningen i forbindelse med kravspecifikationen understreger Martin Rantzau med et eksempel på et apparat, der ikke levede op til forventningerne. Han fortæller om en dampgenerator, hvor de fysiske mål var større end oplyst. Og så var hullet i væggen til opstillingsrummet pludselig for lille.

Indkøb af apparater med udfordringer

Den slags oplevelser er ikke ukendte for Aalborg Forsynings gasafnitsleder Henrik Andersen. Tværtimod. Gas' medarbejdere oplever ofte at blive spurgt til råds, når der skal indkøbes gasforbrugende apparater.

"Det kan være svært at finde apparater, som er godkendt til bygas, og derfor bistår vi gerne med råd og vejledning, når f.eks. restauranter skal indkøbe komfur, gas-grill eller andre apparater," fortæller Henrik Andersen.

Aalborg Forsynings gasafsnit sparrer og vejleder gerne, når restauranter og andre erhvervsdrivende skal købe apparater til bygas. Det er vigtigt, at processen fra etablering af stikledning til montering af gasapparatet opleves så nem som muligt – for det behøver ikke være svært.

Fotograf bag billederne: Astrid Melkær Andersen

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen