Stemningsbillede

Vægtbegrænsning ved modtagelse af jord på Genbrugscenter Rørdal

På grund af uafklarede forhold vedrørende nedlukningen af Affalds- og Genbrugscenter Rørdal kan der desværre ikke tages større mængder ren jord ind på pladsen i øjeblikket.

Vi tager dog stadig imod mindre mængder.

Om den midlertidige begrænsning

På grund af uafklarede forhold vedrørende nedlukningen af Affalds- og Genbrugscenter Rørdal kan der desværre ikke tages større mængder ren jord ind på pladsen i øjeblikket. Det betyder dog ikke, at vi ikke er i stand til at modtage mindre mængder.

Indtil videre kan der pr. projekt/lokalitet modtages 240 tons ren jord. Vægtbegrænsningen må ikke omgås ved at opdele et projekt i mindre jordmængder – og vægtbegrænsningen gælder både anmeldelsespligtigt og ikke-anmeldelsespligtigt ren jord.

Anmeldelsespligtigt ren jord skal på normal vis anmeldes til Aalborg Kommune, Jordteamet. Ikke-anmeldelsespligtigt ren jord kan afleveres på Affalds- og Genbrugscenter Rørdal, såfremt Aalborg Forsyning, Renovation har godkendt modtagelsen. Kontakt Affalds- og Genbrugscenter Rørdal på tlf. 99 31 49 98 vedrørende aflevering af ikke-anmeldelsespligtigt ren jord.

Når de uafklarede forhold er på plads igen på Affalds- og Genbrugscenter Rørdal, vil det forventeligt igen blive muligt at aflevere større jordmængder pr. projekt/lokalitet.

Vi beklager naturligvis, at vi midlertidigt ikke er i stand til at modtage større jordmængder.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen