Stemningsbillede

Få nyt overblik og styr dit energiforbrug

Et godt indblik i dit aktuelle varmeforbrug kan være en af nøglerne til at blive en bedre forbruger af energi og at spare penge på din varmeregning.

Det får du nu mulighed for at få ved hjælp af vores nye varmeafregning.

Nye priser og afregning for fjernvarme

Fra d. 1. januar 2022 har vi ændret vores måde at afregne din fjernvarme på. Det betyder, at vi har sat de faste udgifter som fx prisen på dit abonnement ned. Fremadrettet skal du betale for den energi, du bruger, afregnet i kWh.

Samtidig har vi indført et nyt takstsystem, hvor du har mulighed for at få et fradrag på 2 % pr. grad, som du udnytter bedre end forventet. Modsat får du et tillæg på 2 % pr. grad, du udnytter varmen dårligere end forventet. Det har vi indført, fordi en god varmeudnyttelse har en direkte positiv indflydelse på miljøet – og hvis du forholder dig mere aktivt til dit varmeforbrug, vil du også kunne se en positiv effekt på din varmeregning.

Du kan finde de nye priser (takstblad), og tabellen der viser forventet returtemperatur ift. fremløbstemperatur (tillæg til bilag 2) under vores regler og bestemmelser. 

Se priser og tabel for varmeudnyttelse 

 

Fordele ved den nye varmeafregning

  • Du betaler for den energi, du faktisk bruger – og ikke for mængden af vand, som du gjorde før årsskiftet.
  • Du får bedre mulighed for at spare penge på din varmeafregning gennem løbende overvågning af dit energiforbrug.
  • Når du gør en aktiv indsats for at spare penge på din varmeregning, gør du samtidig miljøet en tjeneste ved at forholde dig til din brug af energiressourcer.

 Få viden om dit aktuelle energiforbrug på mobilen

Et godt indblik i dit aktuelle varmeforbrug kan være en af nøglerne til at blive en bedre forbruger af energi og at spare penge på din varmeregning. Det indblik – og meget mere – kan du få via vores gratis app Watts, som fås både til Apple- og Android-telefoner. Det er der allerede flere end 10.000 personer, der har gjort. 

 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen