Case

Svend fik anlægget tjekket og sparer nu på fjernvarmeregningen

Nogle gange skal der kun få justeringer til for at opnå en bedre varmeudnyttelse og dermed spare på varmeregningen. Det oplevede Svend Dam Larsen, da han fik besøg af en montør fra Aalborg Forsyning.

Besøg af montøren gav Svend en bedre varmeøkonomi

Hos Aalborg Forsyning har vi et fjernaflæsningssystem, der holder øje med, hvordan vores varmekunders anlæg udnytter varmen. En dårlig varmeudnyttelse kan nemlig føre til tillæg på varmeregningen.

Gennem vores fjernaflæsningssystem opdagede vi, at Svend Dam Larsens anlæg udnyttede varmen dårligt, og det gav ham en dårligere varmeøkonomi. Vi kontaktede derfor Svend og aftalte et besøg på hans adresse.

Montøren lavede en screening af anlægget for at sikre, at det fungerede, som det skulle. Samtidig fik Svend gode råd med på vejen, så han fremadrettet selv kan holde øje med sit varmeanlæg.

Svend kan nu selv tjekke, om hans fjernvarmeanlæg udnytter varmen optimalt.

Efter råd fra montøren justerede Svend selv ventilen til styring af temperaturen på anlægget. Han tog efterfølgende kontakt til en VVS’er, som kunne se, at føleren til styring af det varme vand var defekt, og derfor blev den skiftet.

Efter at anlægget er repareret, har Svend oplevet en positiv effekt på varmeforbruget og varmeudnyttelsen.

Svend har downloadet appen Watts. Nu bruger han appen til løbende at holde øje med sit forbrug.

 

”Det var virkelig god service både at få besked om den dårlige afkøling af min fjernvarme, og at montøren kom ud for at gennemgå anlægget og gav mig gode råd. Det var få justeringer, der skulle til.” Citat: Svend Dam Larsen

Vi holder øje med din varmeudnyttelse

I Aalborg Forsyning holder vi løbende øje med fjernvarmekundernes varmeudnyttelse i et fjernaflæsningssystem. De kunder, der har en meget dårlig varmeudnyttelse, kan blive ringet op af Aalborg Forsyning med henblik på at få besøg af en af vores montører. Her vil kunderne få rådgivning om mulige løsninger for at opnå en bedre varmeudnyttelse. Dette er ikke en service, som den enkelte kunde selv kan booke.

Få fjernvarmeanlægget tjekket med Fjernvarmens Serviceordning

Som varmekunde hos Aalborg Forsyning er det dit eget ansvar, at dit fjernvarmeanlæg virker optimalt. Hvis du gerne vil have dit anlæg tjekket og indstillet, kan du tilmelde dig vores serviceordning. Så kommer en VVS-montør også forbi dig.

 

Relaterede emner

Tilmeld dig Fjernvarmens Serviceordning

Tilmeld dig Fjernvarmens Serviceordning

Nyd sikkerheden i, at dit fjernvarmeanlæg og dine fjernvarmeinstallationer fungerer optimalt.

Spareråd fjernvarme

Nyttige spareråd til at udnytte fjernvarmen

Vi har samlet nogle tips til, hvad du kan gøre derhjemme for at få mest ud af din fjernvarme.

Watts – Din energiassistent

Watts – din energiassistent

Ved hjælp af appen Watts - din energiassistent kan du følge med i dit varmeforbrug og blive klogere på dine forbrugsmønstre. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen