Sælg overskudsvarme

Sælg overskudsvarme

Er I som erhverv interesseret i at sælge jeres overskudsvarme? Kontakt os og lad os sammen afdække potentialet. 

Overskudsvarme er en vigtig brik i den grønne profil

Overskudsvarme kommer blandt andet fra produktionsprocesser, ved afkøling af bygninger, servere og fødevarer og ved afbrænding af brændsler. Og den overskudsvarme kan vi genbruge i fjernvarmenettet. Vi arbejder med både store og små overskudsvarmeleverandører. Fra Aalborg Portland og RenoNord til mindre dagligvarebutikker. Ingen er for stor, og ingen er for lille.

Giv jeres virksomhed en grønnere profil 

Sælg jeres overskudsvarme til os, og giv jeres virksomhed en grønnere profil. Med det stigende fokus på bæredygtighed giver det endnu mere mening at udnytte den overskudsvarme, der ellers ville være gået tabt, til fjernvarme. 

Kontakt os

Hør mere om jeres muligheder tilslutning af fjernvarme ved at udfylde formularen.

Relaterede emner

Fjernkøling

Fjernkøling

Vi kan inden længe tilbyde fjernkøling til erhvervskunder, som ønsker en køling, der er driftssikker og pladsbesparende. 

Energisyn

Energisyn

Få kortlagt og analyseret jeres virksomheds energiforbrug og synliggjort, hvor I kan spare energi. Der er både økonomiske og miljørelaterede gevinster ved det. 

Energistyring

Energistyring

Vi tilbyder jer mulighed for, at I kan holde øje med jeres energiforbrug online. Energiforbruget kan overvåges automatisk, og I har også mulighed for selv at aflæse jeres målere og indtaste målingerne online, når I står i teknikrummet.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen