Bygas i fællesvaskerier

Få bygas til fællesvaskerier 

Bygas til tørretumbleren i fællesvaskeriet kan spare miljøet for mere end 1,5 tons CO2 årligt. Jo flere tørretumblere desto større besparelse!

Hvorfor vælge bygas?

Flere hundrede boligforeninger og vaskerier bruger allerede i dag tørretumblere på bygas. Dette skyldes, at gastørretumblere er det perfekte valg til fællesvaskerier. Gastørretumbleren tørrer tøjet hurtigt og effektivt, og så er den væsentligt billigere i drift end tilsvarende el-tørretumblere. Faktisk er det kun tørresnor og tøjklemme, der kan konkurrere med gastørretumbleren. I Aalborg Forsyning har vi allerede etableret tørretumblere på bygas i mere end 15 fællesvaskerier, men der er plads til endnu flere.

Hvordan får I bygas?

I de centrale kvarterer i Aalborg eller Nørresundby er der god chance for, at der allerede er en bygasinstallation i ejendommen, eller at forsyningsnettet går forbi ude i vejen. I nogle ejendomme er bygassen frakoblet i kælderen. Her er der mulighed for at blive koblet på igen. Hvis der ikke er bygas i ejendommen, etablerer vi i de fleste tilfælde stikledningen til ejendommen uden omkostninger for boligforeningen.

Hvad er processen?

  1. Ring eller skriv til os, og hør nærmere om proces, priser og apparater – eller få din rådgiver til at kontakte os.
  2. Find de rigtige apparater til din virksomhed. Husk vi hjælper gerne.
  3. Aftal med rådgiver, VVS-installatør, apparatleverandør m.fl. hvordan installationen skal udføres. Vi samarbejder gerne med alle interessenter om den bedste løsning for dig.

Hvad er prisen?

Besparelsen ved implementering af gastørretumblere er ikke til at komme uden om. I Aalborg Forsyning har vi forsøgt at beregne en gennemsnitlig årlig besparelse og dermed den kontante fordel ved gastørretumblere. Vi gennemfører også gerne beregninger ud fra andre forudsætninger eller data baseret på netop jeres vaskeri.

Hør mere om bygas til fælles vaskerier 

Udfyld formularen, hvis I er interesseret i bygas til fællesvaskerier - vi hjælper jer hele vejen.

Relaterede emner

Bygas til restaurant

Bygas til restaurant

Lav mad som professionelle kokke med bygas i dit køkken.

Bygas til industri

Bygas til industri

Industrivirksomheder har mange muligheder for at bruge bygas.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen