Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

Storvorde bliver en del af vores fælles fjernvarmenet - og bidrager herigennem til en grønnere energiforsyning

Planen for Storvorde og Sejlflod

Vi er i fuld gang med planlægningen, hvor vi arbejder med at beregne den præcise måde, vi starter op i de forskellige områder. Det gør vi med henblik på at finde den mest hensigtsmæssige tilgang i forhold til trafik, ledningsnet, bygninger - og selvfølgelig for, at fjernvarmen kommer ud til alle hurtigst og bedst muligt.

I starten af 2020 kommer vi en mere konkret opdeling af, hvor og hvornår vi starter. Ét er sikkert; vi glæder os til at påbegynde etableringsprocessen.

 

Barometer Energi 40

 

Kampagnerabat indtil årsskiftet

Du kan stadig benytte dig af kampagnerabatten, hvis du tilmelder dig fjernvarme senest d. 31. december 2019. Har du endnu ikke fået et tilbud, er der mulighed for opmåling af din husstand senest fredag d. 13. december 2019.

Husk derfor at få bestilt opmåling og/eller indsendt tilbud inden kampagnerabatten frafalder. Du kan indsende dit underskrevne tilbud via mail storvordesejlflod@aalborgforsyning.dk helt indtil 31. december 2019. Det er også stadig muligt at indlevere det i postkassen ved Den Gamle Brugs i Storvorde frem til d. 20. december 2019 kl. 12.00.

Læs om fordelene ved fjernvarme

Hjælp til havareret anlæg

Med 40 % tilslutning har vi mulighed for at hjælpe alle tilmeldte med havarerede anlæg. Vi tilbyder en fordelagtig lejeordning af en midlertidig varmeforsyning, indtil vi er klar til at koble jer på fjernvarmenettet. Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os på storvordesejlflod@aalborgforsyning.dk eller ringe på 9982 8299 (vi holder dog juleferie fra d. 20. december 2019 og frem til 2. januar 2020).  

Se ofte stillede spørgsmål til fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

 

 

 

Genveje
Emner om varme