Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Julens affald - hvad og hvordan?

Lyskæder

Vil du af med din gamle defekte lyskæde, så skal du aflevere den som elektronikaffald. Mindre lyskæder kan du hænge på siden af din plast/metal container i en 4 liters klar pose eller aflevere i en nedgravet container, hvis du bor i midtbyen. Større lyskæder skal du aflevere på genbrugspladsen. 

Gavepapir og gavebånd

Gavepapir er måske ikke af den bedste kvalitet, men vi genanvender alt det vi kan. Derfor skal du komme gavepapir i papir/pap containeren.

Gavebåndet skal sorteres til restaffald, så det ikke sætter sig fast i maskineriet, der sorterer plast og metal.

Ekstra affald

Giver juletiden mere restaffald end der kan være i din container, så kan du for 60 kr. komme af med en ekstra sæk. Beløbet faktureres via din løbende betaling for affaldshåndtering. 

Det ekstra restaffald kommer du i egen plast- eller papirsæk, som maks. må veje 15 kg. Stil sækken i skel senest kl. 06.00 på afhentningsdagen.

Bestil afhentning af ekstra affald

Ingen afhentning af restaffald på helligdage

Vi henter ikke restaffald den 25. og 26. december samt den 1. januar. Vi tømmer i stedet din container 1-3 dage tidligere eller senere.

Af med juletræet

Er du på din adresse omfattet af haveaffaldsordningen, tager vi dit juletræ med, når vi henter haveaffald efter nytår. 

I Aalborg midtby og Nørresundby midtby, der ikke er omfattet af haveaffaldsordningen, indsamler vi ekstraordinært juletræer den 9. og 10. januar 2020. Du skal blot stille juletræet ved fortov senest kl. 06.00 den 9. januar. Vær opmærksom på at det ikke står til gene for fodgængere.

Boligforeninger, boligselskaber og andelsforeninger, som ikke er omfattet af haveaffaldsordningen, kan bestille afhentning af juletræer. Kontakt os på tlf. 9982 8299 eller mail renovation@aalborgforsyning.dk for nærmere aftale senest den 8. januar 2020. Afhentningen af juletræer vil ske den 10. januar. 

OBS! Juletræet skal saves over i stykker af maks. 1 meter, så det er til at håndtere for skraldemanden. På forhånd tak 😊

Genveje
Emner om renovation
X