Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Åbningstider på genbrugspladserne

Fra 1. oktober 2019 åbner vi bommene ved indgang til vores genbrugspladser i hele åbningstiden for private. Du slipper dermed for, at registrere dit besøg på skærmen, inden du besøger pladserne.

Ændringen skyldes en ændring i vores registrering af virksomheders besøg, der fremover automatisk vil blive opkrævet et gebyr, hvis virksomheden besøger genbrugspladserne i en bil, der er registreret til godskørsel (gulpladebiler).

BEMÆRK: Biler på papegøjeplader (godskørsel privat/erhverv) bliver er ikke omfattet af denne automatisk opkrævning for besøg på genbrugspladserne, men er dækket af det årlige boligabonnement.

Få svar på dine spørgsmål her på siden

gandrup lille  papcontainer  containere på plads 
           Gandrup                           Sundsholmen                          Storvorde                                                     

sundsholmen  tv til genbrug  haveaffald skilt lille
            Hou                                     Over Kæret                                Nibe
                                                                    

  • Husk affald i klare sække på genbrugspladserne
    Pak affaldet i klare sække, inden du afleverer det på genbrugspladsen. Medarbejder på pladsen skal kunne se indholdet i sækken, så de kan give dig gode råd mht. sortering, hvis det er nødvendigt. 

  • Aflevering af haveaffald og jord til deponi på Affald- og Genbrugscenter Rørdal
    Rent og forurenet jord, samt haveaffald kan afleveres på Affald- og  Genbrugscenter Rørdal. Andre typer affald fx brændbart og plastik kan ikke afleveres på Rørdal. I de tilfælde henviser vi til kommunens øvrige genbrugspladser. Åbningstider og information for Affalds- og genbrugscenter Rørdal

 

 

Genveje
Emner om renovation
X