Storvorde og Sejlflod

Storvorde og Sejlflod 

Har du endnu ikke tilmeldt dig fjernvarmen?  Bor du i Storvorde eller Sejlflod, kan du stadig nå at skifte din nuværende opvarmningskilde ud med et nyt, grønnere og mere energieffektivt fjernvarmeanlæg. Fjernvarme er en billig, stabil og pladsbesparende løsning - uanset om du bygger nyt, har naturgas, el eller andet som opvarmningsform i dag.

Fjernvarme - et grønnere alternativ 

Opvarmning med fjernvarme betyder en væsentlig mindre udledning af klimagasser i forhold til individuel opvarmning med olie eller naturgas. I Aalborg Forsyning arbejder vi for, at varmeproduktionen hvert år skal reducere andelen af fossilt brændstof for i 2028 at blive helt fossilfri.

 Tilslutning af fjernvarme

 • Normal tilslutning

  Her-og-nu rabat på 8.125 kr.

  Med normal tilslutning får du fjernvarme, så snart vi tænder for varmen i Storvorde og Sejlflod. Du opnår her-og-nu rabat, når du tilmelder dig, inden vi er færdige med at grave og asfalten er lagt igen. 

Hvis vi gerne vil have byen til at vækste med flere nye tilflyttere og byggegrunde, så er det en kæmpe fordel at have fjernvarme som en simpel, stabil og prisbevidst varmekilde.

Lars Mandrup, Borger i Storvorde

Hvad er processen?

 1. Vores opmåler besøger dig.
 2. Vi udarbejder og sender et tilbud til dig.
 3. Du underskriver og sender retur.
 4. Vi graver fjernvarmerørene ned og tilslutter.

Hvad er prisen?

Hvad etableringen af fjernvarmen vil koste dig afhænger af flere forhold. Det kan f.eks. være byggeriets beliggenhed på grunden og forskellige byggetekniske valg ved selve byggeriet. Men når først du er tilsluttet fjernvarmen, betaler du følgende basisydelser: 

 • Abonnement 
 • Effektbidrag pr. m2
 • Forbrug pr. m3
 • Kraftvarmetillæg 

Husk at du kan få håndværkerfradrag for etablering af stikledningen. 

Tilskud til gasafkobling

I 2021 træder en ny, midlertidig ordning i kraft for gasafkobling. Ordningen går under navnet gasafkoblingsordningen, og er én af flere tilskudspuljer, der blev vedtaget som en del af klimaaftalen i juni 2020. Puljen giver mulighed for gratis afkobling af gas. Når du skal have fjernevarme og samtidig bor i Storvorde eller Sejlflod og dit gas bliver afkoblet efter 1. marts 2021, sørger vi for, at din gasafkobling bliver betalt – uden beregning.

Vigtig info – søg ikke selv puljen

Vi har indgået en aftale med Evida. Det betyder, at du ikke selv skal søge puljen. Vi sørger for det praktiske i samarbejde med gasselskabet, og for at du ikke kommer til at betale for afkobling.

Har du allerede sagt ja tak til et tilbud på fjernvarme, får du ikke et nyt tilbud. Vi sørger for, at beløbet bliver trukket fra på fakturaen, når du skal betale for tilslutning af fjernvarme.

Kontakt os 

Ring til os på 9982 8299 eller udfyld formularen.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak. 

* krævet

Relaterede emner

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du dit hus? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Varme +

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 15-20.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen