Stemningsbillede

Hold dig opdateret om fjernvarme til Nørhalne

Byrådene i henholdsvis Aalborg Kommune og Jammerbugt Kommune har godkendt projektforslaget for tilslutningen af borgerne i Nørhalne til Aalborg Forsynings ledningsnet.

Søg på din adresse - og få et tilbud på fjernvarme

Projektet i Nørhalne bliver kun realiseret, hvis vi opnår en tilslutningsprocent på mindst 60 % af det potentielle beregningsareal i Nørhalne i kampagneperioden, der starter den 6. december 2022 og løber indtil den 30. april 2023. 

Start med at tjekke, om du bor i det område, som tilbydes fjernvarme. Det gør du ved at søge på din adresse.

Tjek om du kan få fjernvarme

Indtast din adresse, og find svar på, om du kan få fjernvarme af Aalborg Forsyning.

  • Grøn: Du kan få fjernvarme
  • Gul: Du kan måske få fjernvarme
  • Rød: Du kan ikke få fjernvarme
Tilslutning til fjernvarme

Få et tilbud på fjernvarme

Hvis du bor i det område, som kan få fjernvarme, kan du udfylde formularen nedenfor. Så modtager du et uforpligtende tilbud på fjernvarme.

* krævet

Informationsmøde 

Den 6. december 2022 blev der afholdt to informationsmøder for borgere i Nørhalne. Her blev der informeret om muligheden for at blive tilsluttet fjernvarme.

 

Fjernvarme er fremtiden

Næsten to ud af tre danskere har allerede fjernvarme. Skifter du til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en bæredygtig varmeforsyning. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning.

Én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernvarme, kan spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme, vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2.

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen