Stemningsbillede

Fjernvarme på vej til Gudumholm

I Aalborg Forsyning arbejder vi på at kunne give tilbud på fjernvarme inden udgangen af 2021. Vi har allerede indsendt projektforslag. Pt. afventer vi svar fra Energistyrelsen, hvor vi har søgt tilskud fra fjernvarmepuljen. Puljen blev vedtaget i juni 2020 som en del af klimaaftalen.

Hvis du skifter til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en bæredygtig varmeforsyning.

Fjernvarmen kommer til Gudumholm, hvis vi opnår tilskud, og der efterfølgende er nok, der vælger at skifte til fjernvarme. 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om fjernvarme til Gudumholm og bliv løbende opdateret om seneste nyt – direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorfor vælge fjernvarme?

Opvarmning med fjernvarme betyder en væsentlig mindre udledning af klimagasser i forhold til individuel opvarmning med olie eller naturgas. I Aalborg Forsyning arbejder vi for, at vores varmeproduktion hvert år skal reducere andelen af fossilt brændstof for senest i 2028 at være helt fossilfri. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og pladsbesparende løsning.

Relaterede emner

Stemningsbillede

Fordele ved fjernvarme

Vil du vide mere om fjernvarme, og de fordele fjernvarme har for dig og miljøet? Vi har både samlet al relevant information og lavet en video.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 15-20.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen