Værdier

Værdier 

Vi navigerer efter vores fem fælles værdier for at skabe og værne om en god arbejdsplads. Meningsfuldt arbejde og trivsel er nemlig vigtigt for at have en god arbejdsplads.

Trivselsmålinger og opfølgning

Du kommer sammen med dine kolleger til at tage temperaturen på bl.a. de fem fælles værdier. Hvert andet år gennemfører vi en større undersøgelse, hvor vi spørger dig, hvordan du oplever Aalborg Forsyning som arbejdsplads, om dine daglige opgaver og meget mere. 

 • Tillid
  Vi stoler på hinanden og har frihed under ansvar.
 • Respekt
  Vi møder omverdenen og hinanden med indsigt og gør en positiv forskel.
 • Faglighed
  Vores opgaveløsning er baseret på høj faglighed og kvalitet.
 • Samarbejde
  Vi hjælper hinanden og har fælles ansvar for fælles opgaver.
 • Udvikling
  Vi er nyskabende, omstillingsparate og proaktive.
Citat

Vi skal mestre at samarbejde, så vi kan lykkes med vores mission. Derfor stiller vi krav til os selv og hinanden om at dele viden, idéer og erfaringer

Lone Thomsen Ørtoft, Teamleder HR, Personale og Arbejdsmiljø i Aalborg Forsyning

Sundhed i arbejdstiden

Vores hverdag skal fyldes med god energi. For det skaber både fysisk og mental trivsel. Medarbejdere kan derfor hver dag få en sund frokostbuffet, gratis frugtordning og adgang til fitness - mod betaling - på alle vores større lokationer. 

Vores sundhedsambassadører løber forrest på vores løbehold og motiverer til daglige gåture og kontortræning. Personaleforeningen sørger for invitationer til arrangementer, som scorer højt på både det faglige og sociale. 

Relaterede emner

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du være med på holdet? Vi er løbende på udkig efter dygtige medarbejdere, som kan være med til at skabe den grønne omstilling og sikre en bæredygtig fremtid.  

Karriereudvikling

Karriereudvikling 

Innovation og udvikling stopper aldrig. Vi investerer i vores medarbejderes kompetencer, fordi deres viden er værdifuld og faglighed er katalysator for nye grønne og bæredygtige løsninger. 

Missionen

Missionen

I Aalborg Forsyning finder du meningsfulde jobs, hvor medarbejdere med megen erfaring og helt nye kandidater gør en afgørende indsats for miljø og klima, så vi sikrer vores mission.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen