Tilskud til renovering

Ansøg om tilskud til renovering

Vi giver tilskud, når du renoverer dit hus eller sommerhus - uanset om du efterisolerer loftet, udskifter vinduer eller opsætter en ny varmekilde. Der er tilskud til de fleste energiforbedrende tiltag. 

Sådan ansøger du 

Om du er til gør-det-selv, eller får en håndværker til at gennemføre dit projekt, har ikke betydning for at kunne få tilskud. Det vigtigste er, at du ikke begynder at renovere eller købe materialer, før du har fået svar på din ansøgning. Vi kan nemlig ikke give dig tilskud til forbedringer, som du allerede har sat i gang. 

Vigtigt! Du skal færdigmelde og sende dokumentationen senest den 31. december 2020. Her lukker vi i Aalborg Forsyning ned for tilskudsordningen. Sender du først efter denne dato, mister du retten til tilskuddet.

  1. Du ansøger om tilskuddet via linket nedenfor. 
  2. Når du har indsendt din ansøgning, vil vi gennemgå den. Indenfor 1-3 arbejdsdage vil du få en bekræftelse pr. e-mail på, at vi har modtaget din ansøgning.
  3. Når du har modtaget bekræftelsen, kan du indkøbe materialer og udføre arbejdet. Når dit projekt er afsluttet, logger du på systemet og sender den nødvendige dokumentation til os, hvorefter du indsender sagen sammen med kontonummer til udbetaling.
  4. Når vi har godkendt din sag, overfører vi tilskudsbeløbet til din bankkonto.

 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen