Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

VVS-Info

Aalborg Forsyning giver gratis råd og vejledning til montører og VVS-Installatører

Arbejde med gas kræver autorisation

Som udgangspunkt skal alt arbejde på gasinstallationer udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det er yderligere et krav, at den autoriserede VVS-installatørs godkendte kvalitetsstyringssystem omfatter gasinstallationer.

Hvis der udføres service på gennemstrømningsvandvarmere, kombivandvarmere, centralgasvandvarmere, forrådsvandvarmere, gaskedler og gasblæseluftbrændere, skal virksomhedens kvalitetsstyringssystem også omfatte gasservice, den udførende montør skal desuden have gyldigt A - certifikat.

 

Råd og vejledning

Aalborg Forsyning yder gratis råd og vejledning til alle VVS-installatører og montører, der skal udføre arbejde på Bygas eller Naturgas. Kontakt os gerne på e-mail gas@aalborg.dk eller telefon 9982 8299.

 

Aalborg Forsyning er miljøcertificeret efter DS/EN ISO 14001:2015-standarden. Det er din garanti for, at vi arbejder på et miljørigtigt grundlag, og at vi løbende gør en indsats for at forbedre os, når det gælder hensyn til miljøet. Ligeledes er vi certificeret på arbejdsmiljøområdet efter DS/OHSAS 18001:2008 - et godt arbejdsmiljø er en af forudsætningerne for at miljøarbejdet fungerer.

 

Genveje
Emner om gas