Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Vigtigt nyt om genbrugspladser

16. marts 2020 

Myndighederne har besluttet, at alle offentlige aktiviteter, der ikke defineres som vitale, skal indstilles fra 13. marts til og med 2. påskedag. På baggrund heraf har vi gjort følgende tiltag for genbrugspladserne. 

Genbrugspladser er lukket for private 

Genbrugspladser er ikke defineret som en vital opgave. Den type affald, vi modtager på pladserne, kan uden problemer opbevares ved boliger i en længere periode. Det er ikke tilladt at efterlade affald foran genbrugspladserne. 

Myndighederne har meldt ud, at erhvervslivet skal understøttes og holdes i drift. Det er derfor vigtigt, at virksomhederne løbende kan komme af med affaldet, og derfor holder vi på hverdage to genbrugspladser åbne for erhvervsdrivende. Den fortsatte åbning af disse pladser er udelukkende med baggrund i at understøtte erhvervslivets muligheder for at kunne komme af med affaldet.

Åbningstider for erhverv

For erhvervsdrivende holder genbrugspladsen Over Kæret (Aalborg) og genbrugspladsen Sundsholmen (Nørresundby) åbent på hverdage kl. 08.00 – 12.00. Genbrugspladserne i Nibe, Storvorde, Gandrup og Hou holder lukket.

Affalds- og Genbrugscenter Rørdal holder åbent som normalt for erhverv. 

Genveje
Emner om aktuelt