Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Udbud og licitationer

Her finder du aktuelle udbud og licitationer. Som udgangspunkt annonceres alle udbud på den landsdækkende portal udbud.dk. Der kan du også abonnere på aktuelle udbud inden for den branche eller det geografiske område, der interesserer dig.

Se aktuelle udbud

GENUDBUD

Udbud af rammeaftale. Jord- og rørarbejder ifm. etablering af fjernvarmeledninger i Aalborg Kommune

Aalborg Energikoncern, Aalborg Varme A/S, Nefovej 50, 9310 Vodskov, udbyder hermed i offentlig licitation, til fast tid og pris, følgende arbejde:

Jord- og rørarbejder i forbindelse med etablering af fjernvarmeledninger i Aalborg Kommune i perioden 07.05.2018 til 29.02.2020.

Rammeaftalen udbydes i offentligt udbud iht. Forsyningsvirksomhedsdirektivet, direktiv nr. 2014/25/EU af 26. februar 2014 og iht. implementeringsbekendtgørelsen nr. 1624 af 15.12.2015.

Udbudsbekendtgørelse forventes fremsendt til offentliggørelse i EU-tidende den 07.02.2018.

Arbejdet udbydes i hovedentreprise, der omfatter jord- og rørarbejde.

Rør og fittings er bygherreleverance.

Udbuddet afholdes digitalt som et offentligt udbud på ByggeWeb på hjemmesiden www.byggeweb.dk.

Udbudsmaterialet kan dermed udelukkende tilgås via denne hjemmeside med angivelse af ByggeWeb-nr.: TN340832 og materialet kan forventeligt hentes fra fredag d. 9. februar 2018 kl. 09:00.

Er du ny bruger på ByggeWeb skal du trykke på fanen ”Ny bruger” for at få adgang til udbudsmaterialet. Er du eksisterende bruger på ByggeWeb skal du logge dig ind via fanen ”Log In”.

Såfremt der er tekniske spørgsmål til afvikling af udbuddet i ByggeWeb, kan ByggeWeb Support kontaktes på +45 35 245 250 eller på support@byggeweb.dk

Licitationen afholdes i uge 11, 2018. Tidspunkt og sted vil fremgå af udbudsbrevet.

Tildeling af ordren vil ske efter økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Oplysninger i øvrigt fremgår af udbudsmaterialet.

Aalborg Varme A/S

Se aktuelle licitationer

Der er i øjeblikket ingen licitationer

Abonner på nye udbud der annonceres

Udbud.dk giver mulighed for at abonnere på udbud inden for den branche eller det geografiske område der interesserer dig. Du skal blot oprette dig som bruger på udbud.dk

Få besked om relevante udbud for dig

 

Genveje
Emner om varme