Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Udbud og licitationer

Her finder du aktuelle udbud og licitationer. Som udgangspunkt annonceres alle udbud på den landsdækkende portal udbud.dk. Der kan du også abonnere på aktuelle udbud inden for den branche eller det geografiske område, der interesserer dig.

Se aktuelle udbud

UDBUD AF RAMMEAFTALE IFB. MED ETABLERING AF FJERNVARMELEDNINGER

Aalborg Energikoncern, Aalborg Varme A/S, Nefovej 50, 9310 Vodskov, udbyder hermed i offentlig licitation, til fast tid og pris, følgende arbejde:

Jord- og rørarbejder i forbindelse med etablering af fjernvarmeledninger i Aalborg Kommune i perioden 01.03.2018 til 29.02.2020.

Rammeaftalen udbydes i offentligt udbud iht. Forsyningsvirksomhedsdirektivet, direktiv nr. 2014/25/EU af 26. februar 2014 og iht. implementeringsbekendtgørelsen nr. 1624 af 15.12.2015.

Udbudsbekendtgørelse er fremsendt til offentliggørelse i EU-tidende den 06.12.2017.

Arbejdet udbydes i hovedentreprise, der omfatter jord- og rørarbejde.

Rør og fittings er bygherreleverance.

Udbuddet afholdes digitalt som et offentligt udbud på ByggeWeb på hjemmesiden www.byggeweb.dk.

Udbudsmaterialet kan dermed udelukkende tilgås via denne hjemmeside med angivelse af ByggeWeb-nr.: TN325332 og materialet kan hentes fra fredag d. 8. december 2017 kl. 09:00.

Er du ny bruger på ByggeWeb skal du trykke på fanen ”Ny bruger” for at få adgang til udbudsmaterialet. Er du eksisterende bruger på ByggeWeb skal du logge dig ind via fanen ”Log In”.

Såfremt der er tekniske spørgsmål til afvikling af udbuddet i ByggeWeb, kan ByggeWeb Support kontaktes på +45 35 245 250 eller på support@byggeweb.dk

Licitationen afholdes i uge 2, 2018. Tidspunkt og sted vil fremgå af udbudsbrevet.

Tildeling af ordren vil ske efter økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Oplysninger i øvrigt fremgår af udbudsmaterialet.

Se aktuelle licitationer

Der er i øjeblikket ingen licitationer

Abonner på nye udbud der annonceres

Udbud.dk giver mulighed for at abonnere på udbud inden for den branche eller det geografiske område der interesserer dig. Du skal blot oprette dig som bruger på udbud.dk

Få besked om relevante udbud for dig

 

Genveje
Emner om varme